Bel: 0592860983!
Groepsdiner
Op zoek naar een originele invulling voor uw groepsdiner? Jammra in Rolde maakt de meest heerlijke gerechten voor uw feestelijke (of zakelijke) avond. Vertel ons uw wensen en wij doen de rest!
Schuif gewoon met zijn allen aan.

Jammra maakt van uw groepsdiner een smakelijke beleving en onvergetelijke avond.

Jammra in Rolde maakt het u graag mogelijk om met grote en minder grote groepen te komen dineren. Wij bieden ruimte aan elke type gelegenheid: of u nu een feestelijke avond wilt organiseren of een zakelijke bijeenkomst tot een succesvol einde wilt brengen. Bij een groepsdiner zijn de mogelijkheden in principe eindeloos. We houden graag rekening met de wensen van onze klanten.

Bij een bedrijfsuitje kunt u er bijvoorbeeld een gezellige borrel met hapjes aan toevoegen, of er een zeer uitgebreid bedrijfsetentje van maken waarbij u, uw collega’s of partners een keur aan gerechten en smaken kunnen proberen. Bij elke andere feestelijke gelegenheid vinden wij uiteraard een passende invulling.

Boek ook uw groepsdiner bij Jammra in Rolde voor een heerlijke avond voor jong en oud, of om zakelijk uit eten te gaan. Voor reserveringen kunt u ons bellen op 0592-860983. Wij bespreken graag al uw wensen en ideeën met u. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons tevens een bericht sturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.