Bel: 0592860983!
Vegetarisch eten
Sri Lanka staat bekend om zijn heerlijke veganistische en vegetarische eten. Bij Jammra in Rolde maken wij van elk gerecht een feest. Reserveer snel een plaatsje!
Veelzijdig, gezond en vooral heel erg lekker!

Vegetarisch eten? Jammra heeft een verrassend menu voor u samengesteld.

De Sri Lankaanse/Zuid-Indiase keuken is ideaal als u op zoek bent naar een restaurant om vegetarisch te eten. Jammra in Rolde is van alle markten thuis, maar wij hebben een speciale passie voor gerechten die op geheel vegetarische of zelfs veganistische wijze zijn bereid.

Daarom zorgen wij ervoor dat er ontzettend veel keuze is, zowel qua voor- als hoofdgerechten. Onze koks werken enkel met verse ingrediënten, kruiden en specerijen, en kunnen ook bij vleesvrije gerechten rekening houden met speciale wensen rondom uw dieet of eventuele allergieën. Zijn er kleine gasten bij die geen vlees eten? Ook voor hen hebben wij verschillende gerechten samengesteld. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen zorgeloos en tevreden kan aanschuiven.

Kom eens genieten van ons veganistisch of vegetarisch eten met volop verse groenten en reserveer direct een plaatsje bij Jammra in Rolde. Zowel grote groepen als knusse diners zijn mogelijk. Neem telefonisch contact op via 0592-860983 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.