Bel: 0592860983!
Zaal huren
Maak gebruik van het zaalverhuur van Jammra met eventuele catering, geluid en muziek tegen een scherpe prijs. Perfect voor elke speciale gelegenheid.

Zaal huren voor uw feest of evenement

Wilt u een zaal huren in Assen, Rolde, Gieten en omstreken voor uw feestelijke aangelegenheid? Restaurant Jammra is uw feestzaal bij uitstek! Geen bijeenkomst die bij ons niet zal slagen dankzij de fantastische ruimte en de vele mogelijkheden. Gun uzelf en uw gasten het beste door gebruik te maken van onze zaalverhuur!

Over de locatie

Restaurant Jammra bevindt zich aan de Hoofdstraat 5 in Rolde, vlakbij Assen. Hier serveren wij u al jarenlang met veel plezier authentiek Sri Lankaans/Zuid-Indiaas eten. Maar wij zijn tevens als zaal te huur voor allerlei speciale gelegenheden waaronder verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeestjes, recepties, vergaderingen en nog veel meer. Door een combinatie van donkere en lichte kleuren heeft de feestlocatie een strakke en toch knusse uitstraling, wat deze zaal huren ideaal maakt voor persoonlijke én zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard zijn er genoeg stoelen en tafels aanwezig. De feestzaal biedt ruimte aan maximaal 55 personen.

Het is mogelijk om op aanvraag een veganistisch of vegetarisch arrangement af te nemen. Deze is uitgebreider dan ons standaard menu. Omdat wij al ons eten vers maken, is het mogelijk om het eten af te stellen naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoe pittig u het eten wilt hebben. Dit varieert van mild en medium tot pittig en Sri Lankaans/Zuid Indiaas pittig voor de echte durfal. Geef aan bij uw reservering of u gebruik wilt maken van het vegetarische of veganistische arrangement, zodat wij dit in orde kunnen maken voor u. 

Dankzij onze ligging in een rustige buurt in een landelijke omgeving zullen zowel u, uw feestgangers en omwonenden geen last ondervinden. Bovendien zijn we hierdoor makkelijk te bereiken: we liggen op slechts een steenworp afstand van de A28 en busstation Rolde bevindt zich zowat naast de deur. Komen u of uw gasten van ver? In de buurt zijn er diverse hotels, B&B’s en zelfs een camping te vinden voor een plezierige overnachting.

Catering en muziek

De zaal huren kan zonder of met catering. Wij kunnen u ervan verzekeren dat wij scherpe prijzen hanteren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en bijbehorende prijs te bespreken. Voor geluid, licht en media werken wij samen met brm producties. Door middel van onze samenwerking kunnen wij onze gasten deze diensten voordeliger laten afnemen. Op die manier is onze feestzaal huren wel heel voordelig en aantrekkelijk! Uiteraard zijn geen van deze toevoegingen verplicht om af te nemen: u maakt het zo volledig of juist zo bescheiden als u zelf maar wilt. Wij voldoen graag aan al uw feestwensen!

Onze locatie huren? Bespreek de mogelijkheden en leg uw reservering vast door contact op te nemen met Jammra. U bereikt ons via tel. 0592-860983 of het online contactformulier. We helpen u spoedig verder!